english

начало  

новини  

за фирмата  

продуктова матрица  

запитване  
търси  

 търсене  

 кошница  

 регистрация  

 вход  
запитване

Инструкция за работа със системата за запитване
Фирма АЛТРОникс микросистеми се радва да Ви представи своята система, чрез която можете бързо и лесно да изпратите запитване за оферта за доставка на електронни и електромеханични елементи на базата на въведени в системата типове, чиито брой на този етап е над 1 000 000. Този брой типове елементи засега не включва изделията на фирмите - производители, от които осъществяваме директен внос. За ориентация за предлаганите от тези производители изделия, Ви предлагаме да ползвате техните интернет страници. Съответните адреси са указани на страницата за фирмата.
За да имате достъп до предлаганата номенклатура, трябва да извършите своята регистрация от тук . Веднъж извършили своята регистрация, Вие имате възможност да ползвате системата за генериране на Ваше запитване. Данните от Вашата регистрация се използват за автоматично връщане на офертата на посочения e-mail адрес или факс. Редакция на вече въведени дани за Вашата фирма може да извършите от тук.
Процесът на запитване започва от страницата за търсене на елементи и въвеждане в полето за име на елемент на низ от думи и цифри, които се очаква да фигурират в елементите в набраната последователност. Предвид се вземат само буквеноцифрени знаци. Броят на изведените резултати може да бъде ограничен, чрез указване на конкретен производител, корпус и температурен интервал. Позициите, за които желаете да получите оферта, следва да се маркират в колона Н. За получаване на оферта, най-близка до очакваната, е препоръчително да въведете данни за желани количество, цена и срок за доставка. При маркиране на съответната позиция и непопълване на данни в другите полета се приема, че желаете оферта за един брой или за минималното възможно количество.
Алтернативни компоненти на даден водещ елемент могат да бъдат групирани, с цел изготвяне на по-пълна оферта от гледна точка на цени и срокове на доставка. За целта се маркират елементите за включване в група и се натиска бутон "Групирай". При допусната грешка групата може да се премахне чрез натискане на бутон "Де Групирай" и създадена наново. Кошницата може да бъде допълвана многократно до момента на изпращане на запитването до нас чрез бутон "Запитване". Ако запитването се отнася за многократна (периодична) заявка, удобно е да използвате бутон "Периодична" и попълните съответните полета за дата на доставка. Преди изпращане на запитване е желателно да попълните полето "Изходящ номер клиент" с номер, под който се регистрира това Ваше запитване и по него ще бъде върната офертата. В случай, че не въведете номер, Ви се генерира уникален системен номер, под който се обработва Вашето запитване.
Може да отправите запитване за всеки елемент, който не откривате в информационния масив, поддържан в интернет, като изпратите запитване на електронните адреси на фирмата или на посочения факс, като укажете обозначението на елемента по производител, името на производителя и желаните количества.
При възникнали въпроси, можете да се обръщате на указаните адреси и телефони. Ще Ви бъдем благодарни за всички Ваши препоръки и отзиви за предлаганата електронна система за съвместна работа. Желаем Ви ползотворна и приятна работа.